Kristien De WinterKRISTIEN

SCHRIJFT UW LEVENSVERHAAL

Als de geschiedenis werd geleerd in de vorm van verhalen, zou zij nooit vergeten worden.
Joseph Rudyard Kipling
Engelse schrijver en Nobelprijswinnaar literatuur 1907

In vele mensen leven interessante verhalen. Verhalen zijn een universeel gegeven en zijn belangrijk in de overdracht van onze menselijke waarden.
Het moet niet altijd gaan over de grote thema’s in het leven, het moet niet altijd spectaculair zijn: er zijn zoveel juweeltjes in het leven, die de moeite zijn om te laten stralen!
Sommige mensen willen hun verhaal kwijt in een grote publieke arena, anderen willen het delen in een kleiner, intiemer publiek.
Er zijn de persoonlijke verhalen en de verhalen van een bedrijf. Niet enkel de mens, maar ook een bedrijf heeft een ziel. De oprichter van een firma of organisatie is hiermee verbonden vanuit zijn DNA, hij kent de missie die hij heeft neergezet en ook daaraan is een verhaal verbonden.

Wil jij jouw verhaal laten schrijven?
Ik ben gefascineerd door verhalen. Ik hou ervan om de bezieling van een persoon of een bedrijf zo authentiek mogelijk te verwoorden.
Ik begeleid het proces, we gaan samen op weg om jouw verhaal een vorm te geven. Jij vertelt, ik stel vragen en schrijf. Alles gebeurt in overleg, want het is jouw verhaal.

Contacteer mij voor prijzen en mogelijkheden.
Vertel me jouw verhaal!


- TELL ME YOUR STORY -
UW LEVENSVERHAAL IN BOEKVORM
geschreven door Kristien De Winter

Stacks Image 51