KRISTIEN'S

opleiding en trainingen

GRONDING & CHAKRA'S


Gronding en Chakra's

Energetische Anatomie deel 1 : Gronding en Chakra's training. Informatief en ervaringsgericht.

Deze training bestaat uit 4 lessen en geeft de deelnemers niet enkel de basisinformatie over gronding en chakra's, maar biedt vooral de gelegenheid om het krachtveld in het eigen lichaam te beleven. Te vaak wordt het werken met chakra's beperkt tot visualisatie en wordt er geen intern referentiekader opgebouwd.
Het is net dit referentiekader dat de mogelijkheid biedt het werken met chakra's te integreren in het dagelijks leven of professioneel functioneren.
De informatie van de werking van de chakra's wordt steeds zo nauw mogelijk in verband gebracht met het interessegebied van de deelnemers: educatief, medisch, zakelijk, spiritueel.

Prijs van deze module bedraagt voor de 4 sessies: 400€ per persoon.
Een mooie en zachte introductie tot deze training zijn mijn 2 ingesproken downloadable trainingen: Gronding en Chakra Wellness.

Mijn instrumentale downloads Chakra Dreams - Sacred Spaces en Indigo kunnen gebruikt worden als achtergrondmuziek voor uzelf of terwijl u werkt met anderen.
Alle training sessies duren ongeveer 2 uren. Ik geef les aan groepjes van 2 personen. Ofwel meldt u zich samen met een tweede persoon aan. Ofwel kan u zich opgeven en schrijf ik u in op een wachtlijst. Van zodra een tweede persoon dezelfde module wil volgen, contacteer ik u. Het tijdstip van de trainingen kunnen per groep worden afgesproken en vinden steeds overdag plaats. Er zijn geen trainingen tijdens schoolvakanties.
Over het algemeen worden de sessies georganiseerd per groep om de twee weken om de deelnemers de gelegenheid te geven zo maximaal mogelijk de training te integreren.
Deze opleidingen - trainingen vinden plaats in Antwerpen/Deurne Zuid - België.

De trainingen worden gefactureerd en alle opgegeven prijzen zijn incl. BTW