Kristien De Winter

Stacks Image 75

In deze download ‘Channeling’ wordt zorgvuldig laag per laag opgebouwd om jezelf de gelegenheid te geven om je bron-zelf te laten spreken.
Het is dus een begeleide meditatie, die ook uitgebreid de gelegenheid en ruimte geeft om zelf uit te spreken.

Wil je leren channelen?

Channelen of orakelen heeft de mensheid altijd in de ban gehad. In het oude Griekenland, in Delphi, kwamen krijgsheren advies vragen aan de Pythia.

Het vermogen om advies te krijgen van een hogere bron dan deze van ons verstand is niet voorbehouden aan priesteressen, maar kunnen wij allemaal in onszelf aanspreken.

Het vermogen om advies te krijgen van een hogere bron dan deze van ons verstand is niet voorbehouden aan priesteressen, maar kunnen wij allemaal in onszelf aanspreken.

Om dit op een goede manier te realiseren is de vervulling van een paar voorwaarden belangrijk:

 • een goede aarding (uitgebreide versie: onze download : Energetische Anatomie deel 1: Gronding
 • een stabiel uitzetten van het fundament van de chakra’s - uitgebreide versie: onze download Energetische Anatomie deel 2: Chakra Wellness
 • een stabiel uitzetten van de verschillende lagen van je aura - uitgebereide versie: onze download Energetische Anatomie deel 3: De Aura Code
 • een contacteren van je bron-zelf/hoogste bron van informatie
 • het stabiel houden van de fundamenten van aarding/chakra’s/fijnstoffelijke lagen om de informatie zo zuiver mogelijk uit te spreken

 • Voor wie?
  Voor iedereen die graag die proces wil aanleren, voor de mensen die bij mij hierin les hebben gevolgd en dit graag willen blijven oefenen, voor de mensen die hierin dus reeds bedreven zijn, maar graag nog even de puntjes op de ‘i’ willen zetten.

  Waarom?
  Via deze techniek kom je in contact met je grootst mogelijk potentieel. Zelfs wanneer je niet bedreven bent in het verwoorden van energie, zal deze techniek en het verbinden met je bron-zelf zorgen voor een versterking van je intuïtieve vermogens.

  De doorstroming voelen van dit hoogste/diepste punt in jezelf is een zaligheid op zich.
  Het omzetten van energie in woorden vanuit dit punt zorgt natuurlijk nog voor een intensifiëren van je energieveld, maar zal er ook voor zorgen dat wanneer je deze woorden uitspreekt voor iemand anders dat deze persoon ook wordt geraakt door zijn of haar grootst mogelijke potentieel. 

  Channelen van andere bronnen?
  Ik opteer zowel tijdens deze begeleide meditatie als tijdens mijn opleiding voor het verbinden met je eigen bron-zelf. Enkel wanneer dit voldoende is geaard en verankerd, is het voor mij zinvol van andere bronnen te contacteren.

  Opleiding?
  Ik geef les in ‘
  channeling’. Voor aan deze module kan gestart worden, dienen eerst de module 1 ‘gronding en chakra’s’ en module 2 ‘fijnstoffelijke lichamen’ gevolgd worden.
  Indien je reeds heel wat ervaring hebt in deze materie, kan je me altijd contacteren om te zien of we een sneller parcours kunnen doorlopen. Normaal gezien geef ik les aan groepjes van 2 personen. Indien je sneller door het parcours wil gaan, geef ik natuurlijk individueel les, mits meerprijs.
  Op het einde van elke module ontvang je een certificaat.