Buy Now https://kristalan.cartloom.com/cart/quickbuy/147560


KRISTIEN’S

BOEKEN

TWEELINGZIEL
Stacks Image 13
Tweelingziel

Een spiritueel liefdesverhaal

Zijn tweelingzielen een illusie of een verrijkende realiteit?
Geniet van een verfrissende kijk op dit eeuwenoude begrip "tweelingzielen" in een verhaal dat herkenbaar is voor velen. Ontdek samen met Claire de mogelijkheden die deze relatie biedt op seksueel, emotioneel en spiritueel gebied en laat je vervoeren door het mystiek avontuur, waarin een middeleeuws kookboek een bijzondere plaats krijgt.

In het paradijselijke Ticino in de Zwitserse bergen ontmoet Claire de mysterieuze berggids Joseph, die haar inwijdt in de thematiek van het eeuwenoude begrip "tweelingziel".
Claire zit echter niet te wachten op een zoveelste zweverig nieuw tijdsconcept. Zoals velen is zij diep teleurgesteld in de liefde.

Wat is de essentie van deze zoektocht naar je tweelingziel? Vind het antwoord in dit bijzondere verhaal, dat je ziel raakt.
Ik heb gisteren je boek Tweelingziel beëindigd. Als het mogelijk was geweest had ik het in één ruk uitgelezen!
Zo meeslepend. Het was genieten van de eerste tot de laatste bladzijde, inclusief de proloog, de epiloog en het dankwoord.
Ik ben wellicht een fan van het eerste uur, maar met dit boek overtref je jezelf. Zowel de verhaallijn als de uitwerking van de personages vind ik schitterend.
En ja, natuurlijk is er veel herkenning! Joseph, maar ook Claire, Anna en Derek voelen zo vertrouwd aan, en het thema op zich is mij natuurlijk ook heel bekend. Al manifesteert mijn tweelingziel verbinding zich niet in een fysieke relatie, toch herken ik de kracht, de liefde en de mogelijkheid tot persoonlijke groei heel sterk. Het is ongetwijfeld het grootste geschenk van dit leven om je tweelingziel te mogen ontmoeten. zo verrijkend! en dat heb je mooi weergegeven in je boek.
Wijsheid à la Marianne Fredriksson, romantiek à la Santa Montefiore, inzichten à la Ken Wilber, plus je eigen doorleefde ervaringen, humor en stijl maken er een uniek Kristien De Winter boek van! Heerlijk!

**
Ik ben je boek Tweelingziel beginnen lezen in de trein en dan naar de avond toe verder gelezen tot hij uit was... ik ben erg geraakt door de echtheid die ik zo aanwezig vind. Van dualiteit en eenheid gesproken.
Ik heb nog maar weinig rond tweelingzielen gelezen maar een ontmoeting met je tweelingziel is steeds heel wezenlijk, de intensiteit ook??  
Het verwart me ook wel, het idee alleen bezorgd me tranen in de ogen.  
Dank je.

**
Goede avond,
Gisteren heb ik uw boek Tweelingziel gekocht op het Elfenfestival. Ik ben vanmorgen in uw boek begonnen en heb het in 1 ruk uitgelezen! Vond het fantastisch! Vond mezelf en men vriend XXX hier helemaal in terug.
Het is heel begrijpbaar uitgelegd (de kleurenmagneet was nieuw voor me). En ook zeer herkenbaar!
De verhaallijn is ook enorm tof. Kortom ik ga aan iedereen uw boek aanprijzen!
Wens u en uw gezin nog alle geluk toe.
Liefs,

**
Ik ben heel benieuwd om je boek te lezen.
Ik heb mij nooit echt bezig gehouden met het fenomeen tweelingzielen.
Ik had een gevoel van diepe verbondenheid met heel veel mensen (mannen).
Sedert deze zomer heb ik echter een relatie die veel dieper gaat dan wat ik ooit gekend heb.
Vandaar dat ik mij aangetrokken voel om jouw verhaal te lezen.
Warme groet

**
Ik heb net een kwartier geleden je boek Tweelingziel uitgelezen, in 2 keer.
Heel fijn boek, veel zin om al die plaatsen te zien waarover je
schrijft. En natuurlijk brengt het ook weer hoop om op een dag
de ervaring te mogen delen van een ziels -herkenning bij de
ander. Een geladen onderwerp, ook bij mezelf.
Veel liefs en bedankt om al die waardevolle ervaringen op te
schrijven en te delen met de wereld, samen op weg naar een liefdevolle wereld.

**
 Heb vandaag het boek Tweelingziel uitgelezen en met veel plezier gelezen. Hetgeen ik in vele jaren niet meer heb gedaan.
Ik vind het een zeer mooi boek want in vele punten vind ik mij terug in dit boek.
Ik kom uit een industriele wereld en deze lectuur is verhelderend want waarom uiteindelijk zijn we hier.
Het is voor mij een boek van Hoop, van verlichting.
 
Het is enkel jammer dat het boek is uitgelezen. Ik denk dat ik dit boek nog eens zal lezen.
nb: je moet een boeiend leven hebben met alles erop en eraan.

**
Zelf ben ik al een tijdje bezig met wat 'relaties' 'liefde' en 'sexualiteit' voor mij betekenen,
Ik kom uit mijn echtscheiding, alleen al het feit dat ik mijn leven op dat moment langer gedeeld had mét hem als geleefd had zonder hem, maakte op mij een grote indruk. Op dat moment is mijn zoektocht gestart naar mijn eigenheid.
Een paar maanden geleden kwam ik zo ook op jou boek terecht, maar het leek me op die moment wat veel te worden, dus heb ik het losgelaten. Het mooie is dat ik vorige week, onverwacht, geheel anoniem, jouw boek in een bruine enveloppe, daarbinnen nog es ingepakt in kleurrijk cadeaupapier, mocht ontvangen, als mysterieus cadeau van een onbekende...
 
Gisterenavond ben ik nog maar net begonnen met lezen en ben nog niet zo ver. Toch doet het zo'n deugd om dit spirituele thema in een gewoon verhaal te mogen lezen, zalig om nog eens een verhaal te lezen, dat is lang geleden. Ik was bijna vergeten dat een verhaal op zich zo ontspannend en meeslepend mooi kan zijn.
Knap dat ook de iets zwaardere thema's zoals spirituele liefde en relaties, in een luchtig verhaal kunnen worden omgezet om op die manier eens wat losser om te gaan met hetgeen je raakt, het doet echt deugd.
 
Ik kan je dus niet de aankoopplaats van mijn mysterieuze boek melden, maar wilde je wel graag even melden dat het het meest unieke en 'juiste' cadeau is dat ik ooit ontvangen heb, ontroerend hoe iemand zo totaal onverwacht, weet waarmee je in je binnenste bezig bent, wat je ziel roert...
Dank je

**
In een adem heb ik je mooie boek Tweelingziel uitgelezen. Jammer dat ik hem al uit heb!
Ik ben benieuwd naar de cd. Ik heb het boek via bol.com gekocht. Vandaag heb ik ook het boek over Florian gekocht. Ik ben zeer benieuwd.
Mede ook omdat ik samen met mijn echtgenoot/tweelingziel en beste vriendin een centrum voor kinderen met autisme heb, waar wij vanuit onvoorwaardelijke liefdevolle acceptatie werken met deze speciale kinderen en hun speciale ouders.

**
Ik heb net jouw boek 'Tweelingziel' uit, heb het met veel plezier gelezen. Zo'n mooi verhaal, ik kijk uit om jouw andere boeken in mijn handen te houden en te verslinden.

**
Dag Kristien,
ik heb met veel plezier en interesse je nieuwste boek Tweelingziel gelezen! Heerlijk!! Het deed me goed en is verrijkend geweest, nu is mijn echtgenoot hem aan het lezen en is ok enthousiast. Ik vind het heel vlot en toegankelijk geschreven. Ik hoop dat hij veel mensen mag bereiken!
Bedankt voor het delen van je kennis en wijsheid!

**
Kristien,
Ik heb net je boek "Tweelingziel" gelezen en wens je te feliciteren met dit boeiende spirituele verhaal. De beschrijving van hoe mooi een relatie tussen tweelingzielen kan zijn, is verfrissend en hoopgevend. Ik denk dat iedereen die het boek leest intensief zal verlangen naar de ontmoeting met zijn tweelingziel, naar het vinden van de "echte liefde".
Ik heb je boek Tweelingziel vannacht in 1 ruk uitgelezen, net thuiskomend uit… Zwitserland! Werkelijk prachtig en inspirerend!

**
Tweelingziel leest werkelijk als een trein. Heb het vrijdagavond in één ruk uitgelezen.
Is een roman en ook weer niet. Is een theoretische uiteenzetting en ook weer niet.
Eigenlijk gewoon een genre op zich.
Genoten om de theorie die ik van je geleerd heb tijdens de sessies en deels in de praktijk heb gebracht.
Eigenlijk is het boek gewoon voor iedereen die bij jou komt les volgen een absolute must om door te nemen voor, tijdens en/of na de opleiding energetische anatomie en voor alle andere zes miljard inwoners van de wereld die het geluk niet hebben om bij jou les te (mogen) volgen:
ze moeten tweelingziel lezen omdat het een erg goed boek is die hen binnen de wereld van de energetische fijnstoffelijke spiritualiteit en seksualiteit brengt op een onderhoudende, vlotte, begrijpelijke en afwisselende wijze.

**
Vanmorgen, heerlijk in de zon in mijn stadstuintje, heb ik je boek uitgelezen. Zo ongelooflijk herkenbaar, en met een inhoud die ik van de daken zou willen schreeuwen. De energie van het boek is zo sterk, dat mijn lichaam meezinderde bij de omschreven energetische ervaringen …….. prachtig!
Maar het meest ontroerende en ook allermooiste kwam bij het nawoord. Waar ik las dat jij bent verenigd met je ……….Alain. Eind maart van dit jaar ontmoette ik een zachte en wijze Belgische man met wie ik een pure door ons beiden uitgesproken zielsverbinding heb, alleen ….. de situatie (van zijn kant) is er niet naar dat we er iets mee kunnen, nog niet ……
Dank je wel voor je prachtige boek.  

**
Een dikke proficiat met het schrijven van het boek "Tweelingziel" ik heb het deze ochtend gekocht en nu net volledig uitgelezen. Het was zo spannend en zo vlot om te lezen, werkelijk een heerlijk boek. En nu hopen en uitkijken naar mijn tweelingziel ;-)

**
Hallo,
Ik heb het boek Tweelingziel in één ruk uitgelezen en vond het heel boeiend en leerzaam. Gewoon subliem
Zo meeslepend, het is gewoon genieten van de eerste tot de laatste bladzijde .
Ik heb het niet gekocht maar het boek zat bij mijn nieuw abonnement van change think.

**
Dank u voor het schrijven van zo een mooi en subliem boek dank u dat het bij mij terecht kwam en dat is niet zomaar maar kan het alleen nu nog niet goed plaatsen maar denk dat de antwoorden met mondjesmaat zullen binnensijpelen bedankt
Heb je nog mooie boeken geschreven aub want deze wil ik zeker lezen.

**
Tweelingziel is een zeer inspirerend! Heel mooi beschreven boek over liefde. Echt een aanrader!! Voor iedereen die opzoek is naar liefde en relaties.

**
Wilde graag zeggen dat ik het boek Tweelingziel mooi vond!!!
Ik had het aan mijn zus voor mijn verjaardag gevraagd en heb het gisteren in een halve dag en avond gelezen!
Het deed me ook een beetje denken aan Eat, Pray, Love...;-)
En aan mijn eigen tweelingziel/vlam (waar ik niet mee samen ben).

**
Beste Kristien,

Je boek " tweelingziel" confronteert me diep met mijn zoektocht naar de graal, met het vinden en weer moeten loslaten ervan. Ik bespaar je mijn hele verhaal maar de volgende passage in je boek beschrijft perfect wat er in me omgaat ...

      "Hij wist dat hij voor niets minder nog wilde gaan in zijn leven. Geen enkele andere vrouw zou hem nog kunnen bekoren. Met geen enkele vrouw zou hij dus de volkomenheid in dit leven bereiken. Met niemand zou hij de staat van verlichting bereiken, de vereniging van het ultieme vrouwelijke en mannelijke die leidt naar een staat van eenheid, heelheid die doet denken aan de oorsprong van het universum. Er volgde geen big bang, maar een leven in alleen zijn. Geen eenzaamheid, wel bewuste terugtrekking. Hij trok zich niet terug uit de wereld op zich, hij bleef op stap gaan, maar de emotionele radars trok hij in. Hij was niet langer op zoek naar zijn levenspartner, zijn zielswederhelft, zijn tweelingziel. Hij twijfelde geen seconde: Hij had haar gevonden. 

Ik heb bij het ontdekken en beleven een zeer intense relatie met alle aspecten die je in het boek beschrijft niet de maturiteit gehad om uit mijn bestaande structuren te stappen. Het leven maakte het mij niet makkelijk omdat mijn vrouw op  het moment  dat ik wou gaan meldde dat ze opnieuw zwanger was .... . Ik heb nadien zingeving in het leven gezocht en gevonden in het aanspreken van mijn diepste kern, het ontwikkelen van authentieke projecten , de relatie met mijn kinderen, de ( vriendschapsrelatie ) met mijn vrouw....  Maar de éénheid , heelheid  die ik ervaarde in het samenzijn met Karen mis ik nu al 3 jaar elke dag bij t opstaan en gaan slapen, bij het beleven van elk mooi of moeilijk moment. Ik heb nooit heil gezocht in coaching of therapie ... veel gelezen Chopra , Tolle , Osho , Coelho ,  Charmer ... het heeft me een diepe transformatie gebracht maar telkens kom ik op het punt van het diepe gemis gekoppeld aan de overtuiging die je beschrijft in je boek ..; specifiek in de passage hierboven. Hoe boeiend, mooi en intens het leven ook is ... ik val steeds in de ondraaglijke vlakheid van het bestaan in afwezigheid van mijn "tweelingziel".

Hartelijke danken voor de inzichten die ik haalde , en het plezier dat ik had bij het lezen van je boek.

**
Beste,
Het boek Tweelingziel is bijna uitgelezen,'t leest met een ruk uit zelfs. Vooral ook interessant, aangezien ik ook mijn tweelingziel heb gevonden,al gaat onze weg niet zoals ik ergens had gewenst.
Misschien komt het ooit, ik weet het niet, alleszins, hij heeft hetzelfde boek van me gekregen voor zijn verjaardag onlangs.
 Benieuwd hoe hij het boek zal vinden, al twijfel ik er niet aan, dat het goed zal zijn.
vriendelijke groeten

**
Heb je boek Tweelingziel al uitgelezen en vond het prachtig!
Daardoor is mijn nieuwsgierigheid en interesse naar jou en je cursussen nog toegenomen!
Hoop dat het zal lukken!

**
Dag Kristien,
De zachtheid, het licht, de liefde ... op je cd's, in je boeken ... pareltjes voor mijn hart. Dank je wel!
Ik heb met veel belangstelling en nieuwsgierigheid je boek "tweelingziel" gelezen ... en heb er met volle teugen van genoten. Stiekem hoop ik op een vervolg: hoe Anna zich bevrijdt uit haar beklemmende situatie en de omwenteling doormaakt kabbelend, dobberend en innerlijk stromend naar Joseph toe ... en hoe Claire innerlijke demonen en dilemma's bekampt, de strijd ten top drijft en zich dan overgeeft aan de stroom van het leven en uitmondt in Dereks armen ... hoe de synchroniciteit van het leven vreugde brengt, de dingen relativeert en hoe tweelingzielen wondermooie dingen neerzetten in deze wereld (net zoals jij en Alain).
Liefs,

**
Dankbaar ben ik voor het werk dat jullie doen en hoe mooi de kosmos met de synchroniciteit geschenken op ons pad brengt.  Want dat heb ik in maart ervaren toen ik thuis was met ziekte.  Opeens werd me zomaar een voorstel gedaan om tussen een 60boeken uit te nemen wat ik wou want ze moesten voor die persoon allemaal weg.  
En hoewel ik veel lees maar nooit romans of zo stond ik er wat twijfelachtig… tot mijn lichaam dichterbij ging en mijn arm als van zelve naar een boek greep waar ik de titel zelfs nog niet van kon zien.  Toen ik het vastnam en voor me had wist ik dat dit boek tot mij was gekomen voor een reden…'Tweelingziel'.  
Ik ben die namiddag beginnen te lezen en ben niet gestopt (buiten het eten) tot het in de nacht uit was en ik een heel zeer vreugdig gevoel had vanbinnen.  Zo een prachtig boek, het voelde zo juist…en ik voelde me met mijn missie in gelijke voet met Joseph dus het boeide me enorm. Het bleef nog lang diep natrillen vanbinnen :)
Nu ik op de website een kijkje aan het nemen was gisteren kwam haar naam mij bekend voor maar had ik nog geen idee dat zij het boek geschreven had.  Raar toch dat ik met het boek in 1 keer tot het einde ben gegaan, maar dat ik de laatste pagina's niet gelezen had…want dat zou me toen al bij Kristalan gebracht hebben.  Maar oh neen, de kosmos heeft altijd mooiere geschenken hé.. ik mocht het prachtige concert bij mijn zus bijwonen en via die weg in contact komen met een deeltje van Kristalan ;) 
Ik wens jullie een mooie reis naar Glastonbury..wat zal de energie samen in verbinding met de anderen helend zijn en Liefde vibreren.