TWEELINGZIELEN

In the Light of your dreams I am a token to speak out, to breath in the divine Love, we represent. In the Darkness of your soul I am a warrior fighting for the love hidden in wounds of the past. In the flourishing daylight I am the sweet smell of the flowers that embodies you in the delicate fragrance of a divine marriage. door kristien de winter

TWEELINGZIELEN

KRISTALAN PRODUCTIONS

Kristalan staat voor Kristien en Alain, onze beide voornamen bijeengebracht, in een begrip waarmee wij als belangrijkste waarde “èènheid” verbinden.
Centraal staat natuurlijk onze éénheid als tweelingziel, maar ook éénheid in muziek, spiritualiteit, bewustzijn, ga zo maar verder.

Door wat wij beleven als tweelingziel, zijn we meer dan wie dan ook overtuigd dat deze waarde een fundamentele waarde is in onze tijd.
Ook in de wetenschap is dit begrip geen leeg omhulsel, meer en meer vooraanstaande wetenschappers ondersteunen de visie van het heelal als een levend en samenhangend geheel. Hierdoor wordt de queeste naar de kern van het zelf niet meer de zoveelste vorm van egotripperij, maar brengt deze ons ook dichter bij de ander.
Er is geen ik, er is geen jij, We Are One (uit onze instrumentale cd “Indigo”).

Op onze eigen wijze hebben wij de wereld van muziek en spiritualiteit met elkaar verbonden. Onze cd’s, boeken, trainingen, en het creatieve werk voor anderen zijn daarvan de uitdrukking. Tegelijkertijd zetten wij onze wereld wagenwijd open naar andere werelden, in de kunst, in de wetenschap, in de mode, ...
Vanuit een bezielde samenwerking kunnen we allen deelnemen aan dit mooie project: “Eenheid in diversiteit”.

Hoe vind je jouw tweelingziel partner?

Fit My Video Tag

Relatie & seks bij tweelingzielen

Fit My Video Tag

Het boek Tweelingziel

Fit My Video Tag

Overspel bij tweelingzielen

Fit My Video Tag

waar komt de term "tweelingziel" vandaan?

Fit My Video Tag
Nieuwsbrief
Stuur een bericht
Auto Reply
Van harte bedankt voor uw bericht.

Signature (Supports HTML)
Vriendelijke groeten
Kristalan Productions